NED: Snijd de wreedste van allemaal: de Verenigde “Naties” Verraad van de vrouw

Woman Standing

Aan de keepers van onze omgekeerde wereld, de Verenigde “natie”

De vrouwen van Iran in het epicentrum van een wereldwijd conflict tussen de vrijheid van vrouwen en theocratische onderdrukking. Naar beneden de meest repressieve en gewelddadige anti-vrouw bestaande regime in onze wereld, hebben Iraanse vrouwen gestreden voor hun rechten voor de laatste 31 jaar. Of men nu staand onbevreesd in de frontlinies in de straten, verzameld in solidariteit in Laleh Park, uit hun gevangenis cellen, of gestationeerd achter het computerscherm communicatielijnen open te houden met de buitenwereld.

Iraanse vrouwen leiden de strijd tegen de gender-apartheidist regime van de Islamitische Republiek. Deze leiden niet alleen de strijd tegen de Islamitische Republiek, maar tegen de internationale politieke islam en shari’a wetgeving, op zijn zachtst gezegd.

Het is een strijd tegen een regering die verkrachting van het meisje kind door de wettelijke leeftijd van 9 jaar huwelijk op legaliseert. Dat levert 74 slagen van de zweep voor het niet dragen van hoofddoek in het openbaar. Dat stelt de waarde van het leven van een vrouw volgens de shari’a-wetboek van strafrecht waard zijn als de helft van dat van een man. Dat zorgt voor intergenerationele economische ondergeschiktheid aan mannen door te bepalen dat een vrouw de erfenis kan worden niet meer dan de helft van dat van een man. Het is een strijd tegen een grauwen en vicieuze regering dat vrouwelijke gevangenen verkrachtingen tot het punt van de vernietiging van hun voortplantingsorganen. Dat zal het begraven van doden door haar borst-diep in de aarde moet worden gestenigd tot de dood, of door schorsing van haar uit de hemel, door haar hals, van een bouwkraan.

Tegen deze islamitische regime, het bestaan van die afhankelijk is van de achterstelling en onderdrukking in de eerste plaats van de vrouw, Iraanse vrouwen opstaan in strijd. En vrouwen overal ter wereld kijken, omdat we weten dat wanneer Iraanse vrouwen de straat op te komen, betekent dit dat de gelijkheid en emancipatie van vrouwen over de hele wereld. We willen dat ze om te winnen. We weten dat ze kunnen winnen. Wij smachten naar hen om te weten dat wij solidair met hen, dat we weten dat ons lot is verweven met die van hen. En dan regering dat vrouwelijke gevangenen verkrachtingen tot het punt van de vernietiging van hun voortplantingsorganen. Dat zal het begraven van doden door haar borst-diep in de aarde moet worden gestenigd tot de dood, of door schorsing van haar uit de hemel, door haar hals, van een bouwkraan.

Tegen deze islamitische regime, het bestaan van die afhankelijk is van de achterstelling en onderdrukking in de eerste plaats van de vrouw, Iraanse vrouwen opstaan in strijd. En vrouwen overal ter wereld kijken, omdat we weten dat wanneer Iraanse vrouwen de straat op te komen, betekent dit dat de gelijkheid en emancipatie van vrouwen over de hele wereld. We willen dat ze om te winnen. We weten dat ze kunnen winnen. Wij smachten naar hen om te weten dat wij solidair met hen, dat we weten dat ons lot is verweven met die van hen. En dan …Vrouwelijke gevangenen regering DAT TOT verkrachtingen Het Punt van de vernietiging van Hun voortplantingsorganen. DAT zAL Het doden van Begraven deur Haar borst-Diep in de AARDE Moet Worden gestenigd TOT de Dood, van deur schorsing van Haar Uit de hemel, deur Haar hals, van EEN bouwkraan.

TEGEN This Islamitische regime, Het Bestaan van sterven afhankelijk is van de achterstelling en onderdrukking in de Eerste Plaats van de vrouw, Iraanse Vrouwen opstaan in de Strijd. En Overal ter Wereld Vrouwen kijken, omdat we DAT Weten wanneer de Iraanse Vrouwen op straat te Komen, DAT DIT betekent de gelijkheid van Vrouwen en Emancipatie over de Hele Wereld. We Willen Ze DAT OM te Winnen. Wij Weten DAT Ze kunnen Winnen. WIJ smachten Naar duivin OM DAT WIJ Weten solidair te zijn DAT weten we ons veel verweven is voldaan sterven van kip. En Dan …

Niet eens een jaar is verstreken sinds Neda werd doodgeschoten in de straten door dit regime. Wij vergeten niet het verhaal van Taraneh Mousavi, noch van Bahareh Maghami. We gaan zitten en we wachten met Shirin Alamkoei en Masoumeh Yavari. De VN is nu rechtstreeks verantwoordelijk is, naast het islamitische regime in alle wreedheden begaan tegen de Iraanse vrouwen. Je vrouwen en mannen zijn partij bij verkrachting, opsluiting, foltering en steniging en ophanging van de Iraanse vrouwen. U hebt gekozen zijden vrij.

Wij staan met vrouwen in Iran. En we staan tegen de VN en de Commissie voor de Status van Vrouwen voor zolang het duurt voor rechtvaardigheid: het islamitische regime moeten worden verwijderd van de Commissie.

We hiernamaals, en zolang het islamitische regime blijft lid van de VN-Commissie voor de Status van Vrouwen, verklaren deze Commissie onwettig.

Maria Rohaly
April 30, 2010

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: