SWE: Exempel på brev till din statschef re UNCSW

Detta är ett urval brev till er ordförande / statsminister / etc. om avslag i något land att stå upp mot den islamiska regimen anslutning till FN: s kommission för kvinnors ställning:

Kära (namn på er ordförande / PM):

Jag skriver till er i upprördhet över att vägra [ditt lands namn] att stå upp och neka en plats i FN: s kommission för kvinnors ställning till de mest virulently kvinnofientliga, kön apartheidist regim i världen, den islamiska republiken Iran .

Er regering vägrade att upprätthålla sin skyldighet att stå emot den välkända brutalitet den islamiska regimen utsätter sig kvinnor. Genom sittplatser den islamiska regimen på FN: s kommission för kvinnors ställning, inte bara du ger regimen illa förtjänade legitimitet på den internationella arenan, men du låter denna regering att propagera för sitt kvinnohat i världen, med tanke på kommissionens centrala roll i fastställande av övergripande politik för jämställdhet mellan könen och att stärka kvinnors ställning.

Jag förkastar grunden denna åtgärd av er regering och efterfrågan som en medborgare i [ditt lands namn] att ni omedelbart vidta åtgärder för att säkerställa ett snabbt avskaffande av den islamiska regimen från FN: s kommission för kvinnors ställning.

Med vänliga hälsningar,
[Ditt namn]

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: