DA: Dansk oversættelse – US-HR1371: Remove Islamic Republic from UN Commission on the Status of Women
Kære …….
Ved udgangen af april i år, var verdens ledere tavse, da Den islamiske Republik Iran fik plads i FN’s Kommission om Kvinders Status. Det mest kvindefjendske, køns-apartheid styre, som burde blive stillet for en international domstol for forbrydelser mod menneskeheden, krigsforbrydelser og folkemord, det styre blev i stedet bedt om at fungere som forkæmper for kvinders ligestilling.

Måske mente de, der har vendt det blinde øje til 30 års overgreb, at spørgsmålet ville blive forbigået i tavshed. Men det kan jeg forsikre dig om, at det ikke vil ske.
Tværtimod vil jeg bede dig og din regering arbejde for:

At Folketinget

1. Fordømmer valget af den iranske regering til at arbejde for kommissionen
2. Opfordrer administrationen til at stoppe valget af den iranske regering til at arbejde for kommissionen
3. Opfordrer Statsministeren til at bruge sin indflydelse og bruge den danske stemme i FN til at arbejde for at fjerne den iranske regering fra kommissionen
4. Bekræfte den danske regerings støtte til de iranske kvinders/ det iranske folks kamp for lige rettigheder og menneskerettigheder

Fr/Hr

Den danske regering afviste at stå fast imod den velkendte og veldokumenterede brutalitet, den islamiske republik har påført kvinder. Ved at give den Islamiske Republik sæde i FN’s Kommission om kvinders status, legitimerer du ikke blot overgrebene mod kvinder i Iran, men du giver den iranske regering en platform til at udbrede sit kvindehad til resten af verden, i betragtning af den centrale rolle kommissionen spiller for kvinders ligestilling.
Det er på tide at rette denne fejl. Som borger i Danmark ønsker jeg at vores regering arbejder aktivt for at sikre en hurtig fjernelse af det islamiske regime fra FN’s Kommission for Kvinders Status.

Med venlig hilsen

Translation: Bjarne Kim Pedersen

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: